Šport > Nogomet
16 ogledov

Juve ponudil 30 milijonov za Torresa

Torres Chelsea Queens Park Rangers Premier League Anglija liga prvenstvo Stamfor EPA
Juventus je sprva v svoje vrste poskušal zvabiti golgeterja Napolija Edinsona Cavanija, a ker pri pogajanjih ni prišel daleč, je svoje lovke stegnil po španskem napadalcu, ki je zadnje leto in pol branil barve londonskega Chelseaja.

Finančne zahteve Napolija za Edinsona Cavanija so bile previsoke in tako je torinski Juventus svojo pozornost usmeril v 28-letnega Madridčana.

Zanj naj bi londonskemu Chelseaju ponudili okrog 30 milijonov evrov, v posel pa so pripravljeni vključiti tudi občasnega italijanskega reprezentanta Sebastiana Giovinca. Fernando Torres je v zadnjem obdobju nezadovoljen s svojim statusom pri modrih, saj ga je slaba forma precej oddaljila od udarne enajsterice evropskih klubskih prvakov. Poleg tega je Chelsea že kupil Edena Hazarda, na seznamu želja pa je še Brazilec Hulk.

"Torres je sicer Juventusova druga izbira, a ker bo Cavanija očitno zelo težko dobiti, bi Fernando lahko bil idealna tarča za Juve. Za konkurenčnost v Ligi prvakov Juventus potrebuje vrhunskega napadalca z evropskimi izkušnjami in Torres se počasi vrača v svojo staro formo," je pojasnil dobro obveščeni vir Gazzette dello Sport, ki je blizu torinskim črno-belim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.