Šport > Nogomet
15 ogledov

Juve želi Zidanovega sina

Enzo Zidane že stopa po stopinjah očeta. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Enzo Zidane, sin slovitega Zinedina Zidanea, je star šele 15 let, a očitno v svojih nogah že skriva dovolj talenta, da si ga v svojih vrstah ob mnogih ostalih evropskih klubov želi tudi Juventus.

Zdi se, da si vsi tisti, ki so imeli radi Zinedina, zdaj želijo njegovega sina Enza. Mladi Enzo kljub mladosti s številnimi potezami na nogometnem igrišču že spominja na svojega očeta. Izjemno talentiran in tehnično podkovan mladenič je od očeta podedoval številne nogometne gene, tako da veliko zanimanje največjih evropskih klubov ne čudi. Juventus (Zidane je pred odhodom v Real Madrid igral ravno za staro damo) je odkrito pokazal, da si ga želi v svojih vrstah, toda vprašanje je, če ga bodo Španci izpustili. Čeprav mladenič zagotovo že zelo dobro razmišlja s svojo glavo, pa se verjetno ne motimo, če zapišemo, da bo imel zadnjo besedo njegov oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.