Šport > Nogomet
11 ogledov

Kagava med vragi: "United ogromen klub"

Kagava Luiz Gustavo Borussia Dortmund Bayern München DFB pokal nemški pokal fina EPA
Japonski zvezdnik Šindži Kagava je v petek na Old Traffordu tudi uradno postal novi nogometaš Manchester Uniteda, kamor se za neznano vsoto seli iz Borussie Dortmund. Triindvajsetletni vezist je prestal zdravniški pregled in dobil britansko delovno dovoljenje.

Štiriletna pogodba Šindžija Kagave z Manchester Unitedom bo začela veljati z odprtjem poletnega prestopnega roka, ki se začne 1. julija 2012. Veselje nad prihodom Japonca je za uradno spletno stran kluba (www.manutd.com) že izrazil trener sir Alex Ferguson, ki je dejal, da Kagava popolnoma ugaja Unitedovemu slogu igre.

"Šindži je navdušujoč mlad vezist z izjemno tehniko, pregledom in dobrim pogledom proti golu. Presrečen sem, da se je odločil priti k Unitedu. Verjamem, da bo hitro razširil svoj vpliv na ekipo, saj ugaja Unitedovemu slogu igre. Vsi se veselimo dela z njim," je dejal Ferguson.

"To je izziv, ki se ga res veselim. Premier League je najboljša liga na svetu in Manchester United je ogromen klub. Res se veselim in komaj čakam, da spoznam ekipo in začnem igrati," pa je dejal novi rdeči vrag Kagava.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.