Šport > Nogomet
7 ogledov

Kaj bo z Riquelmejem?

V katerem klubu bo zaigral Juan Roman Riquelme? Žurnal24 main
Argentinski nogometni reprezentant Juan Roman Riquelme v vrstah argentinske reprezentance igra odlično; za španski Villareal, katerega član je, pa ni zaigral že od decembra 2006.

Argentinec Juan Roman Riquelme v vrstah argentinske reprezentance igra navdušujoče, za španski Villareal, katerega član je uradno, pa ni zaigral že od decembra 2006. V prvem delu leta ga je "rumena podmornica" posodila argentinskemu klubu Boca Juniors. Poleti se je njegovo ime povezovalo s prestopom v madridski Atletico, a Argentinec za zdaj še vedno igra le za reprezentanco. "Z Villarealom imam pogodbo do leta 2009. Kljub temu bi lahko še naprej igral za Boco, toda moštvo iz Buenos Airesa mi mora izplačati tisto, kar imam v pogodbi z Villarealom. Za zdaj tega niso storili in če ne bodo v naslednjih dneh, se bom vrnil v Španijo," svoj položaj razlaga Riquelme, ki je obenem 25-odstotno tudi v lasti Barcelone.

 

Juan Roman Riquelme

Rojstvo: 24. 6. 1978 (San Fernando)
Prejšnji klubi: Boca Juniors, Barcelona, Villareal
Reprezentanca: 44 nastopov, 17 zadetkov

Villareal bi vrnitev Riquelmeja sprejel, čeprav bi raje videl, da bi njegovo pogodbo najbolj priljubljeni argentinski klub odkupil. "Položaj z Juanom je zapleten. Mi bi z njim do konca meseca radi podpisali triletno pogodbo, smo blizu tega, toda na poti so še vedno ovire," je skrivnosten Pedro Pompilio, podpredsednik Boce Juniorsov, podobno pa trdi tudi Jose Manuel Llaneza, direktor Villareala: "Pogovori napredujejo, toda za zdaj ni še nič jasnega."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.