Šport > Nogomet
1728 ogledov

Kaj se dogaja z Ibro? To so zadnje informacije

zlatan ibrahimović Epa
Osemintridesetletni veteran se je poškodoval na treningu, preiskave pa so pokazale, da se je izognil najhujšemu scenariju. V dogovoru s klubom se je odločil, da se začasno vrne v domovino.

Zvezdnik italijanskega nogometnega prvoligaša Milana Zlatan Ibrahimović se je po poškodbi mečne mišice, ki jo je staknil na prvem treningu milanskega kluba po koronavirusnem premoru, že vrnil na Švedsko. Klubsko vodstvo je švedskemu veteranu dalo zeleno luč za vrnitevk družini v Stockholm, je poročal dnevnik Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimović AC Milan Bojijo se najhujšega Šport Hujša poškodba Zlatana Ibrahimovića! Ogrožena celo kariera?

Ibrahimović se je vrnil k družini, ki je ostala na Švedskem, ko se je sam 11. maja pridružil Milanu na treningih. Čez deset dni naj bi se vrnil v Lombardijo, da bodo klubski zdravniki preverili, kako je s poškodbo desne noge.

Osemintridesetletni zvezdnik je bil dva meseca na Švedskem, medtem ko je Italija obstala v karanteni zaradi pandemije koronavirusa. Treninge je del časa opravljal s švedskim Hammarbyjem, katerega solastnik je.

Danes sicer v Italiji pričakujejo uradno odločitev o nadaljevanju italijanskega prvenstva serie A. Liga naj bi se nadaljevala sredi junija.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.