Šport > Nogomet
15 ogledov

Kaká bo okrepil Real

Kaká je še enkrat zagotovil, da ne bo zapustil Milana. Žurnal24 main
Realovi načrti o prenovi moštva so dobili novo dimenzijo. Kraljevi klub bo namreč poleti okrepil brazilski zvezdnik in član Milana Kaká. To je potrdil igralčev oče in agent Bosco Leita.

Glavno vlogo pri prestopu bo imel Florentino Perez, ki ga praktično vsi vidijo kot starega-novega predsednika belega baleta. Čeprav v Milanu še naprej trdijo, da bodo zadržali vse najboljše igralce, pa so govorice o prestopu Kakája spet oživele. Pozimi so ga povezovali z Manchester Cityjem, zdaj pa je njegov oče in agent Bosco Leita dejal: "Kaká bo igral za Real Madrid pod predsednikom Florentinom Perezom."

Prav Perez bo v naslednjih dneh odšel na pogovore s podpredsednikom rdeče-črnih Adrianom Gallianijem in lastnikom moštva Silviom Berlusconijem. Z obema je v dobrih odnosih. Največja ovira bo nogometaševa odškodnina. Za Kakája je namreč treba odšteti 60 milijonov evrov. Perez upa, da bo ta znesek znižal za vsaj deset milijonov. V španskih medijih se omenja še nekaj imen, ki naj bi poleti prišla na Santiago Bernabeu. V prvi vrsti so to Liverpoolov Xabi Alonso ter Valenciina David Villa in David Silva. Vse dlje od belega dresa pa je Bayernov Franck Ribery, ki je že javno izrazil željo po prestopu v Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.