Šport > Nogomet
9 ogledov

Kaka: Nikamor ne grem!

inzaghi_kaka Žurnal24 main
V zadnjih dneh so spet oživele govorice, po katerih naj bi se Brazilec Kaka po koncu sezone preselil bodisi k madridskemu Realu bodisi k Manchester Unitedu.

A iz te moke ne bo kruha. Vsaj sodeč po najnovejšem odzivu brazilskega zvezdnika, ki bo v sredo dopolnil 27 let. Kot že nekajkrat po letošnjem januarju, ko so ga mediji vsak dan selili v Manchester City, je zatrdil, da ne namerava zapustiti San Sira. Zdaj ga ne selijo k Cityju, temveč k mestnemu tekmecu Unitedu. Sir Alex Ferguson naj bi v njem videl idealno zamenjavo v primeru odhoda Cristiana Ronalda. Kakajeva izjava, da si nekega dne želi zaigrati v angleški ligi, je te govorice še podkrepila.

Brazilskega reprezentanta povezujejo tudi s selitvijo v Madrid. Prav Kaka naj bi bil glavni adut Florentina Pereza pred predsedniškimi volitvami kraljevega kluba. "Že nekajkrat sem povedal in tudi z dejanji pokazal, da sem popolnoma predan Milanu in temu ni treba nič dodati. Morda kvečjemu to, da zelo uživam na San Siru in sem vesel, ker imam tako veliko podporo," je italijanskim medijem dejal Kaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.