Šport > Nogomet
20 ogledov

Kaka obljubil zvestobo Milanu

Znova se piše o prestopu Brazilca Kakaja. Tokrat se ga povezuje z Manchesterom. Žurnal24 main
Brazilski nogometni superzvezdnik Kaka je podaljšal pogodbo z evropskim prvakom AC Milanom. Nova pogodba se tako izteče leta 2013.
 
 

Ricky (Kaka) je večkrat povedal, da želi postati simbol tega moštva.

Adriano Galliani

 
Iz vodstva nogometnega kluba AC Milan so sporočili, da so podaljšali pogodbo z brazilskim kreatorjem igre, brazilcem Kakajem. Kaka je evropskemu prvaku obljubil zvestobo do leta 2013.

"Ricky (Kaka) je večkrat povedal, da želi postati simbol tega moštva," je za milanovo spletno stran povedal podpredsednik kluba Adriano Galliani. "Je najboljši igralec na svetu in je popolnoma predan rdeče-črnemu dresu," je še povedal ter dodal: "To je pogodba njegovega življenja. Upam, da bomo leta 2013 podpisali novo pogodbo, kljub temu pa je že to dokaz, da želi navduševati naše navijače do konca kariere."

Najboljši igralec lanskega leta je bil najzaslužnejši, da je Milan lani osvojil naslov evropskega prvaka. Na poti do finala je zabil kar deset zadetkov. Podaljšanje pogodbe naj bi preprečilo odhod brazilskega velemojstra k madridskemu Realu ali Barceloni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.