Šport > Nogomet
0 ogledov

Kaká: "Ostajam v Madridu!"

Kaka Žurnal24 main
Brazilec Kaká je zavrnil namigovanja, da bo po zgolj dveh sezonah pri Real Madridu zapustil kraljevi klub in odšel v Anglijo. Ali morda Italijo. "Sem in bom še naprej ostal v Madridu," je dejal v Londonu.
Moja mama v London prihaja septembra, a le kot pridigarica. Ne želim si razmišljati o igranju v Premier League, povratku v Brazilijo ali v Italijo. V tem trenutku si želim le ostati pri Real Madridu in igrati za Real Madrid.
Kaká

Kaká je v angleški prestolnici predstavljal nove Adidasove športne čevlje, v katerih pa bo ikona te znamke, vsaj če gre soditi po zadnjih dveh sezonah pri Real Madridu, igral bore malo. Brazilca so po prestopu iz AC Milana mučile številne poškodbe, tudi po povratku pa je Kaká zgolj senca nogometaša, ki je s takšno lahkoto osvajal lovorike z Rossoneri. Špekulacije o njegovem odhodu so se začele še pred uradnim koncem sezone, še podžgala pa jih je njegova mama, ki je na Twitterju zapisala, da bodo Kakájevi avgusta prišli v Anglijo.

"Želim si ostati v Real Madridu in zanj igrati tudi v naslednji sezoni," je v angleški prestolnici razlagal Kaká. "Moja mama v London prihaja septembra, a le kot pridigarica. Ne želim si razmišljati o igranju v Premier League, povratku v Brazilijo ali v Italijo. V tem trenutku si želim le ostati pri Real Madridu in igrati za Real Madrid," je nadaljeval Brazilec.

Tudi sredi Anglije se Kaká ni mogel izogniti vprašanjem o prihajajočem finalu Lige prvakov, ko se bosta le nekaj kilometrov stran na Wembleyju udarila Barcelona in Manchester United: "To bo velika tekma. Obe ekipi vesta, kako premagati eden drugega. (Kot Iker Casillas, op. a.) bom navijal za nogomet. Imam prijatelje v Manchester Unitedu in Barceloni. To bo velik finale," je še pristavil Brazilec.

Ni skrivnost, da bo José Mourinho, ki je Kakáju močno zameril (poškodovano) igranje na SP v Južni Afriki, takoj sprejel bogato ponudbo kateregakoli kluba. Chelsea, Manchester City, AC Milan ... Izberite favorita!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.