Šport > Nogomet
7 ogledov

Kaka: Rad bi igral v Angliji!

Se bo Kaka tudi v angleškem prvenstvu boril z branilcem Manchester Uniteda Neman Žurnal24 main
Zvezdnik Milana in brazilske nogometne reprezentance Kaka je izjavil, da bi se z veseljem preselil v Anglijo, saj se tam po njegovem mnenju igra najboljši nogomet na svetu.
 
 

Angleška liga je najboljša na svetu. Morda bom nekega dne zaigral tam. Ne vem sicer še, kdaj, zagotovo pa bi bilo igranje v Premiershipu naravnost sanjsko.

Kaka

 
Odhod Kakaja v Chelsea je bila poleti pogosta tema pogovorov, a se na koncu iz vsega skupaj ni izcimilo prav nič. Milan je vztrajal pri tem, da najboljši nogometaš sveta v letu 2007 ni na prodaj, a Kaka nikoli ni zavrnil možnosti, da bi se nekega dne preizkusil na Otoku. V štirih mesecih so se razmere spremenile, pojavil pa se je tudi klub, ki s plačilom več kot 100 milijonov evrov odškodnine ne bi imel prav nikakršnih težav – Manchester City. Kaka pravi, da je v rednih stikih z Robinhom, ki mu je povedal že marsikaj lepega na račun njegovega novega kluba. "Angleška liga je najboljša na svetu. Morda bom nekega dne zaigral tam. Ne vem sicer še, kdaj, zagotovo pa bi bilo igranje v Premiershipu naravnost sanjsko," je povedal Kaka.

Ni skrivnost, da se zanj najbolj zanima Manchester City , ki v prihodnjih mesecih napoveduje bombastične okrepitve. Z nakupom Robinha je moštvo, ki ga sponzorira arabski investicijski sklad Abu Dhabi Group, jasno nakazalo svoje namere, a nekdanji član Reala je bil zgolj začetek. "V Angliji imam veliko prijateljev, zato si večkrat po televiziji ogledam tekme angleškega prvenstva. Redno sem v stikih z Robinhom, ki mi je povedal že marsikaj lepega o Manchester Cityju," je še dodal Kaka.

Pri Cityju Kaka zagotovo ne bi čutil prevelikega domotožja. Član kluba je njegov dolgoletni soigralec iz brazilske reprezentance Robinho, že prej pa sta se na sever Anglije preselila tudi Elano in Jo Alves. Po zadnjih informacij z Otoka bo vodstvo Cityja v prihodnjih šestih mesecih v nove okrepitve vložilo več kot 200 milijonov evrov, na spisku želja pa so se poleg Kakaja znašla tudi imena, kot so Sergio Aguero, Fernando Torres in Ashley Cole.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.