Šport > Nogomet
21 ogledov

Kaká se je vrnil!

Kaká še ni telesno pripravljen, da bi začel tekmo. Mourinho ga bo v igro pošilja Žurnal24 main
Portugalski strateg pri Realu iz Madrida José Mourinho je proti Getafeju zadnjih 15 minut prvič v sezoni namenil brazilskemu zvezdniku Kakáju, ki je bil dolgo odsoten z igrišč.

Kaká, ki je imel v začetku avgusta operacijo kolena, je prvič v sezoni stopil na nogometne zelenice.

José Mourinho mu je namenil zadnjih 15 minut dvoboja proti mestnemu tekmecu Getafeju, ki ga je Real dobil s 3:2. 28-letnega Brazilca so ob prihodu Mourinha vsi pošiljali nazaj v AC Milan, v zadnjem času pa so vse glasnejše govorice, da se bo pridružil aktualnemu evropskemu in svetovnemu klubskemu prvaku Interju. Najboljši nogometaš leta 2007 je po svojem premiernem nastopu pod vodstvom Mourinha dejal: "Srečen sem, da sem nazaj. Vesel sem bi že, ker sem lahko sedel na klopi s svojimi soigralci. Za menoj so težki časi, upam, da je zdaj te agonije konec."

Kaká je dodal, da ni verjel, da bo dobil priložnost, hkrati pa ni bil nezadovoljen, da ni izkoristil edine priložnosti, ki se mu je ponudila za zadetek, saj je zanj pomembnejša zmaga in tri točke. Svojo vrnitev je posvetil družini: "Vse dolgujem ženi, ker me je vseskozi podpirala. Vedela je, kako težko mi je."

O predstavi Kakája je spregovoril tudi Mourinho: "Vidi se, da telesno še ni dovolj dobro pripravljen. Njegova vrnitev je odlična novica za Real in svetovni nogomet. Je dominanten igralec, ki se v Španiji še ni uspel dokazati. Namenil mu bom priložnosti tudi v kraljevem pokalu proti Levanteju. Malo po malo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.