Šport > Nogomet
0 ogledov

Kaká: Stevie je pravi za Milan

Kaká (v sredini) bi si še kako želel združiti moči s Stevenom Gerrardom (desno). Žurnal24 main
Brazilski nogometaš Kaká meni, da je kapetan Liverpoola Steven Gerrard tisti, ki bi AC Milan spet popeljal nazaj na pota stare slave. Pravi, da je glavni motor rdečih popoln igralec.

Rdeče-črni se v zadnji sezoni niso uvrstili v Ligo prvakov, v pokalu Uefa pa so izpadli že v šestnajstini finala. Nič bolje jim ne gre v državnem prvenstvu, kjer za velikim mestnim tekmecem Interjem zaostajajo za 14 točk in nimajo več realnih možnosti za naslov. Ob tem so v zadnjem času vse glasnejše govorice, da bo po koncu sezone klub zapustil trener Carlo Ancelotti, ki naj bi prevzel Chelsea.

Zdaj se je oglasil zvezdnik Kaká, ki meni, da v moštvu veteranov mora priti do nekaterih sprememb. Brazilski reprezentant je izjavil: "Če bi odločal jaz, bi v klub pripeljal Stevena Gerrarda. On je zame popoln igralec. Vem, kaj je sodobni nogomet, in rad imam igralce, ki znajo igrati tako v napadu kot v obrambi. Gerrard lahko igra na vseh položajih. Lahko je kreator igre, lahko igra v sredini ali pa na desni strani. V Milanu bi se zagotovo dobro počutil."

Kaká se dobro zaveda, da Milan brez okrepitev v prihodnji sezoni ne bo konkurenčen najboljšim. "En ciklus se končuje, drugi se bo začel. Čas je za osvežitev moštva. Prav bi bilo, da bi imeli pravo mešanico izkušenj in mladosti, vsi pa moramo imeti veliko željo po uspehu," še dodaja Kaká.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.