Šport > Nogomet
4 ogledov

Kaka v Herti

Brazilec Kaka v Herti. Novica bi bila res senzacionalna, če bi šlo za milanskega Kakaja. Berlinčani se bodo morali zadovoljiti s portugalsko "različico".

Berlinska Herta je v svoje vrste zvabila Brazilca Kakaja, ki si je doslej kruh služil v vrstah portugalskega kluba Academica Coimbra. Sedemindvajsetletnik bo že peti Brazilec na klopi Herthe. Pogodbo je podpisal za tri leta. Kaka je v sredo že opravil zdravniški pregled, prestop pa naj bi stal nekaj manj kot dva milijona evrov. Brazilec se bo v kadru pridružil rojakom Mineru, Raffaelu, Luciu in Andreu Limi.

Rio Ferdinand podpisal novo pogodbo z Manchester Unitedom

Angleški nogometni reprezentant Rio Ferdinand je danes podpisal novo petletno pogodbo z angleškim nogometnim velikanom Manchester Unitedom, je danes sporočil klub iz Old Trafforda. Ferdinand je za Wesom Brownom še drugi nogometaš, ki je te dni z rdečimi vragi podaljšal sodelovanje. "V čast mi je, da sem lahko član tega uspešnega moštva. Prepričan sem, da bo klub tudi v naslednjih sezonah osvajal lovorike na vseh frontah," je dejal Ferdinand, zadovoljen pa je bil tudi trener Manchester Uniteda Alex Ferguson: "Vesel sem, da je Ferdinand podpisal novo pogodbo, saj je eden od ključnih členov naše obrambe."


Rio Ferdinand je podaljšal zvestobo z rdečimi vragovi. © Reuters

 

Jose Peseiro odstopil z mesta trenerja Panathinaikosa
Jose Peseiro
je danes odstopil z mesta trenerja grškega nogometnega velikana Panathinaikosa, čeprav mu pogodba poteče šele čez eno leto. Odločitev o odhodu naj bi bila soglasna s klubskim vodstvom. "Tako klubsko vodstvo kot jaz smo želeli prekiniti sodelovanje," je Peseiro dejal že po sredini tekmi proti AEK (1:1), ko je najavil svoj odhod. Naslednik portugalskega trenerja naj bi bil 59-letni srbski strokovnjak Dušan Bajević , ki ga podpirajo tudi navijači. Ta čas je sicer še na čelu Arisa, v svoji karieri pa je v Grčiji uspešno vodil še AEK in Olympiakos.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.