Šport > Nogomet
0 ogledov

Kakája obiskal Realov zdravnik

Kaká se je pred tekmo brazilske reprezentance z Urugvajem celo podpisoval na dre Žurnal24 main
Iz Brazilije prihajajo jasna sporočila, da bo nogometaš Milana Kaká prodan Realu iz Madrida. V reprezentančnem taboru ga je obiskal klubski zdravnik Reala in opravil pregled.
 
 

Reprezentanca je ugodila Kakájevi želji, da ga pregleda zdravnik Reala Madrida.

iz uradnega sporočila brazilske nogometne zveze

 
Čeprav se ljubljenec navijačev Milana izmika trditvam, da naj bi naslednjo sezono oblekel dres madridskega Reala, pa o njegovem prestopu v Španijo dovolj pove podatek, da je tabor brazilske nogometne reprezentance obiskal zdravnik belega baleta in s Kakájem opravil zdravniški pregled. 

Glavni Realov zdravnik Juan Carlos Hernandez naj bi po pisanju španskega športnega časnika Marca pregled že opravil, zato naj ne bi bilo več zadržkov, da Brazilec ne bi postal član kraljevega kluba. Vodstvo brazilske reprezentance, ki igra kvalifikacijske tekme za SP 2010 v Južnoafriški republiki, je Kakája pred dnevi opozorilo, da ga zaradi morebitnega prestopa ne bodo spustili iz reprezentance, zato je zdravnik Reala letel v Južno Ameriko. "O svoji prihodnosti bom spregovoril kmalu," je Kaká dejal zbranim novinarjem po zmagi Brazilije nad Urugvajem s 4:0. Prvi človek Milana Silvio Berlusconi še vedno ponavlja, da posel ni dokončan, vendar pa je zdaj tudi največjim dvomljivcem jasno, da bo Kaká naslednje leto član Reala iz Madrida.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.