Šport > Nogomet
43 ogledov

Kako je Pique osvojil Shakiro?

Shakira in Gerard Pique FameFlynet
"Poslal sem ji popolnoma neumno vprašanje," se svojih osvajalskih manevrov spominja branilec Barcelone.

Gerard Pique je v pogovoru za katalonsko televizijo TV3 spregovoril o marsičem, tudi o začetku zveze s kolumbijsko pevko Shakiro.

"Spoznala sva se na snemanju spota za pesem Waka Waka pred svetovnim prvenstvo v Južni Afriki leta 2010. Takrat sem jo zaprosil za telefonsko številko," je prvi stik med obema zvezdnikoma opisal Pique.

"Ona je v Južno Afriko prišla pred špansko reprezentanco, saj je nastopila na otvoritvi. Poslal sem ji vprašanje 'kakšno je vreme?' To je tipično neumno vprašanje in pričakoval sem na primer odgovor 'hladno je, vzemi s seboj plašč.' A odgovor je bil dolg kot roman. Z vsemi podrobnostmi o spremembah temperature iz dneva v dan."

"Pomislil sem, da to ni normalno. Začela sva si dopisovati med tekmovanjem, edina priložnost za srečanje pa je bila, da bi zaigrali v finalu, on a je nastopila na zaključni slovesnosti. Dejal sem ji, da če je edina možnost za najin sestanek finalna tekma, da bom v njej tudi zaigral. To je bilo najino drugo srečanje, sestala sva se po finalu," je razložil branilec, ki je bil tako očitno na SP pred šestimi leti še dodatno motiviran.

Pique je sicer napovedal slovo od španske reprezentance po SP 2018. Je eden glavnih krivcev ob slabših predstavah furije, navijači izbranske vrste mu očitajo predvsem to, da ne skriva privrženosti do ideje o samostojni Kataloniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.