Šport > Nogomet
1759 ogledov

Kakšna vrnitev Neymarja!

barzilija rio de janeiro neymar EPA
Tri dolge mesece so nogometni navdušenci čakali vrnitev Brazilca Neymarja na zelenice. Ne le da se je zvezdnik končno vrnil, pač pa se je vrnil v stilu.

As francoskega PSG-a je za povratek izbral prijateljsko tekmo med Brazilijo in Hrvaško na legendarnem Anfieldu v Liverpoolu. Tekmo je začel s klopi, svojo priložnost pa je dočakal na začetku drugega polčasa.

Zelo dobro jo je izkoristil, saj je v 69. minuti zavrtel celotno obrambo "Kockastih", pri čemer je še posebej osmešil Šimeta Vrsaljka in Matea Kovačića ter zabil žogo pod prečko nemočnega Danijela Subašića za vodstvo Selecaoa z 1:0.

Koliko Neymar pomeni Braziliji pa je bilo očitno predvsem po samem načinu igre, saj jih Hrvaška v prvem polčasu povsem nadigrala, medtem ko je v drugem polčasu bilo precej drugače, saj je tudi Brazilija postala odločna in nevarna. Tekma se je končala z rezultatom 2:0 za Brazilijo, potem ko je Roberto Firmino v sodnikovem podaljšku postavil končni rezultat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.