Šport > Nogomet
0 ogledov

Kam bo odšel Villa?

Bo v boju za podpis španskega reprezentanta pod pogodbo najspretnejši Manchester Žurnal24 main
Španski reprezentančni napadalec David Villa je v zadnjem času najbolj vroča "roba" na nogometni tržnici. Zanj se zanimajo Real Madrid, Barcelona, Manchester United …
 
 

Ne vem, kje bom igral v naslednji sezoni. Še vedno imam pogodbo z Valencio. Zadnja novica, ki sem jo slišal prejšnji teden, je bila, da si v klubu želijo, da ostanem, razen če bo prišla kakšna zelo velika ponudba.

David Villa

 
Potem ko je bilo pred nekaj dnevi že skoraj vse dogovorjeno, da bo Španec David Villa povečal zvezdniško kolonijo pri Real Madridu, je zadnji trenutek vse padlo v vodo. Kljub temu naj bi še vedno obstajale določene kombinacije za odhod prvega zvezdnika Valencie na Santiago Bernabeu, a naj bi bile zelo majhne. Kot pa smo že omenili, se za Villo ne zanima samo kraljevi klub iz španske prestolnice. Barcelona naj bi tako napadalcu ponudila štiriletno pogodbo, netopirjem pa naj bi po poročanju španskega časnika AS v zameno za njegov odhod nakazala 45 milijonov evrov. Le nekaj ur za tem pa je iz Anglije prišla novica, da naj bi se v boj za nakup vmešal tudi Manchester United. Za Villo naj bi Angleži ponudili še dva milijona skupne evropske valute več kot Katalonci. Trener aktualnih angleških prvakov Alex Ferguson pa naj bi bil po poročaju The Daily Mirrorja odločen, da 27-letnika pripelje na Old Trafford ter da je pripravljen iti v boj z Barcelono. Legendarni Ferguson to poletje ne bi smel imeti težav z denarjem, saj je za Cristiana Ronalda, ki je odšel v Real, prejel kar 93 milijonov evrov.

 

Če pride Villa, Eto'o gre

Iz tabora Chelseaja že prihajajo novice, da bodo vodstvo Barcelone lahko prepričali v prodajo Samuela Eto'oja, če Kataloncem res uspe realizirati nakup Davida Ville. Za Eto'oja je City pripravljen odšteti dobrih 30 milijonov evrov.

Kaj pa na vse to poreče glavni akter zgodbe? "Ne vem, kje bom igral v naslednji sezoni. Še vedno imam pogodbo z Valencio. Zadnja novica, ki sem jo slišal prejšnji teden, je bila, da si v klubu želijo, da ostanem, razen če bo prišla kakšna zelo velika ponudba," je dejal Villa, ki je še pripomnil: "Ne vem, kaj se je dogajalo od takrat in ali se je kaj spremenilo, saj nisem želel o tem slišati ničesar. V naslednjih dneh se bom pogovoril z vodilnimi v klubu, da bom videl, kaj si želijo, nato pa se bom odločil, kako naprej." Villa, ki je s Španijo presenetljivo izpadel v polfinalu Pokala konfederacij proti ZDA, je na koncu še enkrat ponovil, da želi celotno kariero igrati v Španiji in s tem vsaj na videz v najslabši položaj v boju za njegove storitve postavil rdeče vrage.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.