Šport > Nogomet
459 ogledov

"Samo v Anglijo ne! Končali smo v 'sekretu' Manchestru!"

angel di maria
Soproga argentinskega krilnega napadalca je razkrila nekaj neznanih podrobnosti o moževi kratkotrajni selitvi na Otok.

Ko se je Angel Di Maria leta 2014 odločil za prestop k Manchester Unitedu, se je njegovi soprogi Jorgelini Cardoso podrl svet.

Angleški velikan je takrat za argentinskega zvezdnika izkašljal kar 75 milijonov evrov, a je bilo njegovo bivanje na Otoku kratkotrajno, saj se ni uspel privaditi na novo okolje, angleški način življenja in drugačen stil igre, zato je že leto kasneje podpisal za Paris Saint-Germain, kjer blesti še danes. 

angel di maria | Avtor: EPA EPA
Selitev v Francijo je odgovarjala tudi njegovi boljši polovici, ki je, kot je razkrila v intervjuju za argentinsko oddajo El Trece, sovražila življenje v Manchestru, dejala pa je tudi, da je njen mož ponudbo rdečih vragov, kjer je takrat postal eden najbolje plačanih igralcev na svetu, sprejel izključno iz finančnih razlogov.

"Dejala sem mu, da lahko izbere katerokoli državo, razen Anglije. Leto kasneje sva bila v Angliji in bilo je grozno. Kakšen 'sekret'. Niti ena stvar mi ni bila všeč. Ženske so vitke, čistunske in uglajene ... čudne. Ko se sprehajaš po cesti, imaš občutek, da te bodo umorile. Hrana je ogabna. Ogabna!" je dodala.

"Živela sva v čudovitem Madridu, Angel pa je igral za najboljši klub na svetu. Življenje je bilo popolno. Hrana, podnebje, ljudje. Potem pa pride ponudba Manchester Uniteda. Ponorela sem. Rekla sem mu, naj odide sam, s hčerko pa bova ostali v Madridu, vendar je vztrajal, da gremo skupaj."

Ko jih je Di Maria sporočil novico o donosni ponudbi angleškega velikana, se je med njima vnel prepir. "Rekla sem mu, da ni šans, da lahko gre brez mene. Prosil me je, če lahko greva skupaj. V igri je bilo veliko denarja. V Španiji so nama očitali, da sva grabežljivca. Prav so imeli. Če si uslužbenec nekega podjetja in ti drugo podjetje ponudi še enkrat višjo plačo, sprejmeš ponudbo," je pojasnila.

Za piko na i nesojenemu življenju v Angliji so družini leta 2015 vlomili v prestižno domovanje v Manchestru, vendar je nepridiprave s posestva pregnal hišni alarm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ AÑO NUEVO!!! Salud para todos! 🥂

A post shared by Jorgelina Cardoso (@jorgelinacardoso26) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.