Šport > Nogomet
17 ogledov

Kampl na Camp Nouu

kevin kampl liga prvakov Profimedias
ANALIZA: Slovenski reprezentant je za predstavo proti Barceloni na Camp Nouu dobil eno najvišjih ocen Goala, tu pa je še nekaj ostalih zanimivosti.

Kevin Kampl nas je, ne samo zaradi svoje prepoznavne kričeče pričeske, v torek zvečer na Camp Nouu skupaj spominjal na neumorno "osico", ki je iz Barcelone s svojim "brenčanjem" na koncu izsilila zadnje atome moči za prigarano in kar malce nezasluženo zmago.

Slovenski reprezentant je navdušil z ekipo Bayerja in si za predstavo tudi prislužil Goalovo oceno 3,5, ki je bila na ravni strelca odločilnega zadetka Luisa Suáreza, medtem ko je bil denimo Neymar s porazno predstavo močno v senci rojenega Solingenčana.

Ta se je žoge na eni največjih tekem kariere dotaknil 48-krat, dobil je 33,3 % dvobojev in dvakrat ustrelil znotraj kazenskega prostora ob enem blokiranem poskusu - še posebej v prvem polčasu je bil Kampl za las oddaljen od sanjskega prvenca v najelitnejšem evropskem tekmovanju.

Dvakrat je uspešno štartal na žogo (stoodstotni izkoristek), z 31 podajami (71-odstotna uspešnost) pa je pripravil dva nevarna strela soigralcem, za dva prekrška pa dobil tudi rumeni karton, potem ko je v zadnjih minutah jezno prekinil protinapad Barcelone.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 15:01 30.september 2015.

    Odlična predstava, ki je na žalost ni kronal z zadetkom kariere!