Šport > Nogomet
25 ogledov

Kampla izbrali za drugega nogometaša Avstrije

Kevin Kampl Ciman Red Bull Salzburg Standard Liege Reuters
Trenerji avstrijske prve nogometne lige so izbrirali najboljšega avstrijskega nogometaša v preteklem letu in za najboljšega pričakovano izbrali Davida Alabo, za njega pa uvrstili našega Kevina Kampla.

Na izboru so trenerji izbirali med vsemi nogometaši, ki igrajo nogomet v Avstriji in tudi med tistimi avstrijskimi nogometaši, ki si kruh služijo v tujini. Izbor Davida Alabe ni bil pravo presenečenje, saj ima nogometaš munchenskega Bayerna za seboj izjemno sezono, v kateri se je lahko veselil tudi zmage v elitni Ligi prvakov.

Nekaj več konkurence je bilo za mesto drugega najboljšega. Tam se je večina trenerjev odločila, da to čast dodeli slovenskemu reprezentantu Kevinu Kamplu, ki je v izvrstni formi za Salzburg in je za seboj tako pustil tudi nekatera zveneča imena. Šele tretje mesto je tako pripradlo njegovemu soigralcu in nekdanjemu nogometašu Barcelone Jonathanu Sorianu. Kampla je na drugo mesto uvrstil tudi trener Sturm Gradca Darko Milanič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.