Šport > Nogomet
65 ogledov

Kamplov soigralec za 60 milijonov v London

timo werner Epa
Nemški napadalec bo odslej branil barve londonskega Chelseaja.

Nemški nogometni reprezentant Timo Werner je poskrbel za prvi odmeven prestop v letošnjem poletnem prestopnem roku. Štiriindvajsetletni napadalec Leipziga bo poleti prestopil v angleški Chelsea, njegov prestop pa je vreden 60 milijonov evrov, so danes potrdili iz londonskega kluba.

Werner, sicer dosedanji soigralec nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla, je v tej sezoni za Leipzig dosegel 32 golov v vseh domačih in mednarodnih tekmovanjih.

"Izjemno vesel in ponosen sem, da sem podpisal pogodbo za Chelsea. Pridružil se bom velikemu klubu in se že veselim prihodnje sezone s svojimi novimi soigralci, trenerjem in privrženci kluba. Pred nami je svetla prihodnost," je med drugim dejal Werner, ki se bo novim soigralcem pridružil julija po koncu nemškega prvenstva.

Werner je pred prihodom v Leipzig igral za Stuttgart. Za nemško izbrano vrsto je doslej na 29 odigranih tekmah dosegel enajst golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.