Šport > Nogomet
17 ogledov

Kaos v Braziliji – ekipa nad novinarja

Trener Leao in nesrečni novinar. Že čez nekaj trenutkov so sledili udarci ... (F
1/2
Žurnal24 main
Tudi za Brazilijo je bila to kaplja čez rob. Po dramatični tekmi med ekipama Goias in Vitorio (2:2) sta trener in igralec prvih jezo stresla nad enega izmed novinarjev. Oba sta končala na policiji.

Igralci Goiasa in njihov trener Emerson Leao so se tako zapletli v množičen pretep z reporterji, potem ko so v gosteh remizirali z Vitorio (2:2). Na fotografijah se je kasneje izkazalo, da so trenerja Leaa s stadiona Barradao odpeljali na policijsko postajo v mestu Salvador. Mediji so kasneje poročali, da je trener odšel na postajo skupaj z napadalcem Rafaelom Mouro.

Težave so se začele po zadnjem sodnikovem žvižgu, ko se je tekma sredine lestvice brazilske lige po dramatičnem zadetku v 89. minuti končala z 2:2. Leao, nekdanji selektor Brazilije med letoma 2000 in 2001 ter vratar carioc na svetovnih prvenstvih leta 1974 in 1978, je takoj po koncu tekme krenil proti sodniku in zahteval, naj se izenačujoči gol razveljavi, saj naj bi bil dosežen iz prepovedanega položaja.

Poročevalci z roba igrišča so z mikrofoni takoj krenili proti pogovoru z namenom, da bi ga slišali tudi gledalci. To je privedlo do prerivanja z nekaj igralci Goiasa, kar je začel ravno trener Leao, na kasnejših posnetkih pa je jasno razvidno, kako eden izmed njegovih igralcev na tla porine enega izmed reporterjev. Leao je sicer znan "izgrednik", pri 61 letih pa vodi že svoj 17. klub v Braziliji.

Poglejte si izgrede in prerivanje po koncu tekme:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.