Šport > Nogomet
33 ogledov

Kaos v Kölnu!

Milivoje Novaković se proti Borussii Mönchengladbach ni izkazal. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kaos v Kölnu! Po ponižujočem porazu nogometašev Kölna z 0:4 pred domačimi navijači proti Borussii Mönchengladbach je zavrelo tudi navijačem. Na jutranjem treningu so obkolili trenerja in igralce.
Šukalo spet v polno
Nekdanji slovenski reprezentant in član nemškega drugoligaša Duisburga Goran Šukalo je na gostovanju pri Aachnu zadel iz najstrožje kazni, kar je že njegov tretji azdetek v zadnjih dveh krogih.

Navijači Kölna, ki je po vnovičnem porazu zadnji na lestvici nemškega nogometnega prvenstva, imajo slabih in celo ponižujočih predstav "kozličkov" dovolj.

Okoli 40 jih je po sobotni katastrofi in porazu z 0:4 proti Borussii Mönchengladbach obkolilo nogometaše in trenerja Franka Schaeferja in zahtevalo odgovore.

Schafer je medijem dejal, da je bil pogovor miren in da igralcev ni nihče ustrahoval. "Navijači imajo pravico do odgovorov," je dejal trener Milivoja Novakovića in Miša Brečka, ki sta včeraj začela v prvi enajsterici. Vodstvo kluba je "ustrahovanje" še bolj izkoristilo sebi v prid in v izjavi za javnost zapisalo, da bo to le dodatna motivacija za trenerja in igralce, ter, da je zadnji dogodek le še dokaz več, kako so navijači povezani s klubom.

Po katastrofi so se odzvali tudi nogometaši. Lukas Podolski se je navijačem takoj opravičil za sramoto in dejal: "Naša igra je žalitev za naše navijače". Kljub temu, da želi vodstvo kluba pomiriti strasti je ozračje naelektreno do skrajnosti. V sredo bo namreč letni zbor delničarjev, teh je okoli 2.000, kjer je mogoče pričakovati marsikaj, tudi, da bodo "letele glave vodilnih".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.