Šport > Nogomet
24 ogledov

Kar zna Mourinho, zna tudi Solskjær

Solskjaer Molde Rosenborg drsanje po kolenih slavje Reševalni pas/Twitter
Nekdanji napadalec Manchestra Uniteda Ole Gunnar Solskjær, zdaj uspešen trener norveškega Moldeja, je po čustvenem proslavljanju zadetka svoje ekipe proti Rosenborgu postal internetni hit. Solskjær se je namreč po golu za končnih 2:0 zadrsal po zelenici v slogu Joséja Mourinha in spomnil na svoj legendaren zadetek v finalu Lige prvakov.

Molde trenerja Oleja Gunnarja Solskjærja je slavil na derbiju proti Rosenborgu, kjer sta se udarili prva in druga ekipa norveškega prvenstva. Po vodstvu se je Molde v drugem polčasu krčevito branil proti slovitejšemu tekmecu in v sodnikovem podaljšku, ko je v napad odšel tudi vratar Daniel Örlund, zabil odločilni gol prek Etzaza Hussaina.

Solskjær je padel v ekstazo in se v slogu Joséja Mourinha zadrsal po zelenici kot pred leti v finalu Lige prvakov, ko je zabil odločilni gol za Manchester United, ki je na Camp Nouu speljal naslov pred nosom Bayerna Münchna.

"Moral bom kupiti nove hlače! Kar malo te zanese, ko vidiš, da je trava tako gladka," je po tekmi novinarjem dejal Solskjær. V norveški Elitserien ima Molde tri kola pred koncem tri točke več od drugouvrščenega Rosenborga.

Takole je Norvežan pred nekaj več kot 13 leti proslavljal gol za United:

Komentarjev 1
  • maboze1x 14:09 30.oktober 2012.

    "Solskjær je padel v ekstazo in se v slogu Joséja Mourinha zadrsal po zelenici kot pred leti v finalu Lige prvakov, ko je zabil odločilni gol za Manchester United, ki je na Camp Nouu speljal naslov pred nosom Bayerna Münchna."<br ...prikaži več />Tole je tako nerodno napisano/prevedeno, da je videti kot, da bi Mourinho zadel za MU proti Bayernu....