Šport > Nogomet
16 ogledov

Karanka: "V finalu bi morali biti mi!"

Karanka se po hitrem postopku spreminja v "Mourinha II". (Foto: EPA) Žurnal24 main
Desna roka Joséja Mourinha, njegov pomočnik pri Real Madridu Aitor Karanka, še naprej uspešno nadomešča jezičnega Portugalca. V intervjuju za revijo DT je izjavil, da bi v finalu moral igrati Real.
Še vedno sem prepričan, da bi, če bi bilo vse normalno, prišli v finale Lige prvakov, nihče pa ne bi govoril o naši postavitvi na prvi tekmi.
Aitor Karanka

V pogovoru za DT je Aitor Karanka, nekdanji branilec Real Madrida in zdajšnji pomočnik Joséja Mourinha, izrazil tudi veliko občudovanje do portugalskega stratega in izpostavil njegovo "veliko skromnost". Pristavil je še, da se je aktualna sezona za Real končala pozitivno in da bi, če bi bilo vse "normalno", v finalu Lige prvakov igral beli balet.

"V dvajsetih minutah sem komaj odprl usta. Po koncu me je povsem prevzel," se je Karanka spomnil prvega kontakta z Mourinhom. "Nikogar ne pusti hladnega. Vse ti pove v obraz in ne pušča nerazčiščenih stvari. Toda on ni začel 'antimadridizma'. Že pred osmimi leti, ko sem za Real igral tudi jaz, so nam kamenjali avtobus," je še pristavil Bask in se spomnil nesrečnega dogodka iz letošnje sezone, ko je beli avtobus postal žrtev seviljskih izstrelkov.

Karanka se je dotaknil tudi Barcelone, s katero se je Real v zgodovinskem kvartetu tekem pomeril kar štirikrat in ostal brez finala Lige prvakov: "Zaradi igre Barcelone smo v vsako tekmo šli drugače. Verjamemo, da je bilo to najbolje in še vedno sem prepričan, da če bi bilo vse normalno, bi prišli v finale Lige prvakov, nihče pa ne bi govoril o naši postavitvi na prvi tekmi," je še enkrat opravičil obrambno taktiko s Santiaga Bernabéua.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.