Šport > Nogomet
2 ogledov

Karte za Ferce že v prodaji

Milivoje Novakovič in kompanija se vračajo v Stožice. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Slovenska nogometna reprezentanca čez slabe tri tedne nadaljuje pot proti Euru 2012. Na tretjo tekmo kvalifikacij v Stožice prihajajo legendarni Ferski otoki, s katerimi ima Slovenija barvito zgodovino.

S paketom tekem proti Ferskim otokom (8. oktobra) in Estoniji (12. oktobra) bo nogometna reprezentanca Slovenije oktobra odšla v lov za šestimi točkami, ki bi jo spet spravili v korak z najboljšimi v skupini C. Najprej v Stožice prihajajo Ferci, s katerimi se je slovenska reprezentanca pomerila že v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2002 na Japonskem in v Južni Koreji. Kdo bi lahko pozabil na šokantni remi v gosteh (2:2), ki ga je nato zabrisala zanesljiva zmaga na polnem Bežigradu (3:0), s katero je Slovenija potrdila uvrstitev v dodatne kvalifikacije.

Prodaja vstopnic za tekmo proti Ferskim otokom na novem stadionu v Stožicah se je začela v pondeljek, najprej pa bo potekala prek spletne strani Nogometne zveze Slovenije. Vstopnice so razporejene v različne kategorije in tako bo za najcenejše, tiste 3. kategorije, treba odšteti 12 €, medtem ko bo za 2. kategorijo (18 €) in 1. kategorijo (25 €) cena nekoliko višja. Za družine je na voljo tudi družinski sektor z "družinskimi cenami".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.