Šport > Nogomet
20 ogledov

Katalonci napadli Mourinha

Jose Mourinho se ne obremenjuje z napadi navijačev. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pred povratnim srečanjem polfinala Lige prvakov med Barcelono in Interjem so katalonski navijači napadli avtomobil Joseja Mourinha in povzročali nemire pred hotelom črno-modrih.

Povratni obračun Barcelone in Interja v polfinalu Lige prvakov na Nou Campu bo zagotovo prava paša za oči. Inter je prvo tekmo dobil s 3:1, kar pomeni, da bodo morali Leo Messi in druščina zabiti vsaj dva zadetka, če se želijo uvrstiti v finale. Zelo vroče pa je bilo že na uradni novinarski konferenci oziroma nekaj minut po njej. Nekaj najbolj vročekrvnih navijačev aktualnih zmagovalcev Lige prvakov so namreč napadli avtomobil, v katerem se je Interjev strateg Jose Mourinho želel odpeljati nazaj v hotel. Neznanci so vozilo začeli obmetavati s steklenicami, škatlicami cigaret in ostalimi predmeti, manjkale niso niti sočne psovke. Navijači oziroma razgrajači pa niso ostali le pri tem, saj so nato začeli razbijati po avtomobilu in ga celo želeli prevrniti na bok. Na srečo se je nato vmešala policija in razgnala vročekrvneže.

"Pritisk“ na nogometaše in strokovno vodstvo Interja pa s tem ni bil končan. V večernih urah so se namreč navijači Barce zbrali pred hotelom, v katerem so prenočili igralci Interja. S kričanjem in uporabo pirotehničnih sredstev so poskušali zmesti goste iz Milana. Še enkrat so morali v akcijo stopiti policisti in Interjevemu taborju zagotoviti še kako potreben mir pred današnjim večernim obračunom. Iz tabora Interja so sporočili, da jih omenjene stvari niso zmedle, ter da so z mislimi le pri obračunu z Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.