Šport > Nogomet
14 ogledov

Katančeva četa okrnjena

Katanec prvi seznam spisek Austria Trend Hotel Bosna in Hercegovina Anže Petkovšek
Katanec po Josipu Iličiću in Branku Iliću na Finskem ne bo mogel računati niti na Kampla.

Tekma 4. kroga avstrijske Bundeslige med Salzburgom in Grödigom je pred gostovanjem Slovenije na Finskem selektorju Srečku Katancu prinesla nove skrbi. V 86. minuti je namreč igrišče zaradi poškodbe zapustil Kevin Kampl, ki tako ne bo odpotoval v Turku.

Bolečine v stegenski mišici

Mladi vezist, ki ima za sabo odličen začetek sezone tako v klubu kot v reprezentanci, je privržence slovenske reprezentance navdušil tudi na tekmah s Turčijo in Islandijo, tokrat pa je tekmo predčasno zapustil zaradi bolečine v stegenski mišici. Poškodba naj bi zahtevala vsaj teden dni počitka, zaradi česar bo Kampl moral izpustiti tekmo s Finsko. Kampl je imel v zadnjem obdobju kar nekaj težav s poškodbami, saj je izpustil tudi zbora pred prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino ter domačo kvalifikacijsko tekmo z Islandijo.

Zadnji preizkus pred kvalifikacijskima tekmama

Slovenija se bo na Finsko odpravila v ponedeljek zjutraj z brniškega letališča preko Frankfurta, v Helsinke pa bo prispela ob 13.05 po lokalnem času.

Slovensko nogometno reprezentanco v sredo na štadionu Veritas v mestu Turku čaka prijateljska tekma s Finsko, na kateri bo selektor Katanec svoje izbrance še zadnjič preizkusil pred pomembnima kvalifikacijskima tekmama z Albanijo in Ciprom v septembru.