Šport > Nogomet
23 ogledov

Katanec: "Nimam stikov s Partizanom"

Srečko Katanec Reuters
Nekdanji slovenski selektor in eden od glavnih "krivcev" za prvo slovensko nogometno pravljico Srečko Katanec je ob Slobodanu Krčmareviću glavni kandidat za novega trenerja Partizana, če bo zdajšnji strateg Aleksandar Stanojević ostal brez službe, pišejo srbski mediji. Srečko Nacionale je za zurnal24.si vse skupaj odločno zanikal.

Po poročanju srbskih medijev bi se lahko zgodilo, da se bo Srečko Katanec po 24 letih vrnil k Partizanu, kjer je kot igralec igral dve sezoni. Leta 1987 je bil zelo pomemben član ekipe, ki je za Partizan osvojila zadnji naslov jugoslovanskega prvaka, naslednje leto pa je s trebuhom za kruhom odšel k Stuttgartu. A nekdanjega selektorja slovenske nogometne reprezentance črno-beli del Beograda nikoli ni pozabil. V zadnjem času pa so ga srbski mediji znova začeli povezovati s klopjo Partizana. Nekdaj odlični nogometaš naj bi bil ob Slobodanu Krčmareviću glavni kandidat za prevzem beograjskega velikana.

Na klopi slednjega sicer še vedno sedi Aleksandar Stanojević, ki pa je pred časom napovedal, da bo skupaj s športnim direktorjem Mladenom Krstajićem zapustil klub. Kasneje si je premislil, vse skupaj pa naj bi močno razjezilo vodilne može črno-belih. Stanojević naj bi se zdaj moral opravičiti za izrečeno, saj bo v nasprotnem primeru ostal brez službe. Položaj pri Partizanu je tako sila nejasen. "Nič ne morem povedati. Sprašujete osebo, ki ni odgovorna za te informacije," je v izjavi za srbske medije dejal Darko Grubor, prvi operativec kluba.

Srbski mediji se seveda niso zadovoljili s skopo izjavo, temveč so poskušali priti stvari do dna. Po njihovih informacijah bo Stanojević zagotovo ostal brez službe, zamenjal pa ga bo eden od dvojca Krčmarević – Katanec. V rahli prednosti naj bi bil Krčmarević, ki pa je pogodbeno vezan na reprezentanco Kazahstana in bi moral Partizan zanj plačati odškodnino, medtem ko je Katanec trenutno brez obveznosti. Črno-beli naj bi menda že vzpostavili stik z obema kandidatoma, razplet zgodbe pa bi moral biti znan že v nekaj dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.