Šport > Nogomet
21 ogledov

Katanec o pripravah na Anglijo

nzs Saša Despot
Na tiskovni konferenci je selektor slovenske nogometne reprezentance predstavil ekipo, ki se bo borila proti Angliji in povedal nekaj besed o pripravah.

Glede priprav na tekmo z Anglijo 14. junija je Katanec povedal, da bodo morali z nogometaši trenirati različno: "Nekateri so zelo utrujeni, pridejo iz klubov in bodo potrebovali regeneracijo, drugi pa so že dva tedna brez rednih treningov in jih bomo morali dodatno pripravljati. Fizično stanje je pač takšno kot je. Čas tik po koncu prvenstev je težek.“ Probleme pričakuje Katanec tudi z motivacijo, saj jih čaka močen nasprotnik. Nekateri igralci se bodo treningom priključili šele naslednji teden, prve resne treninge s celo ekipo Katanec pričakuje šele v torek naslednji teden.

"Zmagati želimo vedno, tekma bo pa zelo težka,“ je Katanec povedal glede vzdušja pred tekmo z Anglijo. "V nobenem pogledu ne želim primerjati Angležev z našimi igralci, saj sem realen,“ je Katanec povedal z nasmeškom na obrazu.

"Ne vem zakaj si je Stojanović operiral nos sedaj, že dolgo se ve kdaj bo tekma z Anglijo,“ je Katanec povedal o Petru Stojanoviću, ki ga je slovenski selektor uvrstil v ekipo, a ga sedaj zaradi operacije ne bo.

Vstopnice za tekmo so še na voljo, Slovenska nogometna zveza pa opozarja, da naj navijači vstopnice kupujejo samo na uradnih prodajnih mestih, saj se ponavljajo ponaredki, na vhodih pa bo zaradi velikega zanimanja poostren nadzor nad vstopnicami.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.