Šport > Nogomet
19 ogledov

Kdaj na derbi? Kam po vstopnice?

Organizirani navijači bodo spet prisotni tako na severu (Green Dragons) kot na j Žurnal24 main
Do slovenskega nogometnega derbija nas loči le še nekaj ur. Tu je nekaj navodil, ki bodo vaš ogled obračuna med Olimpijo in Mariborom naredili karseda neboleč. Na tekmo se odpravite čimprej.

Prišel je dan tekme Olimpije Ljubljana in Maribora, zato je vstopnice moč kupiti le še na treh prodajnih mestih ob stadionu. Od 17.30 ure dalje bodo na voljo:

  • na platformi med stadionom in dvorano - obstoječe prodajno mesto (za navijače NK Olimpija).
  • na platformi ob vhodih C na vzhodni tribuni (za navijače NK Olimpija)
  • v garaži ob parkirišču, ki je namenjeno navijačem NK Maribor (samo za navijače NK Maribor), dostop pri vhodu v garažo 1
  • do začetka tekme bo vstopnice možno dobiti tudi na Eventimovih prodajnih mestih in na Petrolovih bencinskih servisih.


Glede dostopa na stadion ljubljanski klub še vedno priporoča mestni potniški promet, saj so mesta v garažni hiši pod stadionom še vedno omejena. Pri Žurnalu priporočamo tudi parkirišče ekonomske fakultete, ki je v neposredni bližini stadiona, od 21. ure naprej pa je brezplačno (tudi za tiste, ki boste parkirali prej, op. p.). Za navijače Maribora bo garaža odprta le smeri Titove ceste (vhod 1), ostali obiskovalci pa bodo lahko dostopali le iz dovoza na rondo Tomačevo (vhod 5). Varnostniki bodo voznike na to opozarjali glede na registrsko tablico vozila.

Kot pred vsako pomembnejšo tekmo tudi tokrat velja priporočilo, da navijači na tekmo pridejo vsaj eno uro pred začetkom. Vrata stadiona se bodo sicer odprla že ob 18.30. Ker je tekma v kategoriji "visokega tveganja" bo spet potekala tudi zdaj že famozna personalizacija vstopnic, na katere bo potrebno vpisati ime in priimek, pred vstopom na stadion pa pokazati tudi osebni dokument.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.