Šport > Nogomet
20 ogledov

Kdo bo dal sto milijonov za neverjetnega Hulka?

Hulk trening priprave Žurnal24 main
Po besedah njegovega zastopnika naj bi se za Hulka zanimalo kar pet ekip, med snubci pa posebej izpostavlja Chelsea, čeprav naj bi se za napadalca Porta potegovale še štiri druge angleške ekipe.

Evropski prvaki naj bi se že dalj časa zanimali za Brazilca, sedaj pa bi lahko do sodelovanja zares prišlo, saj bo v ekipi po odhodu Drogbaja zazevala velika praznina. Hulk ima v svoji pogodbi s Portom zapisano klavzulo, ki predvideva kar sto milijonov evrov odškodnine, vendar naj bi bil pripravljen za prestop, saj si želi slave v Ligi prvakov.

Njegov agent Teodoro Fonseca za zdaj vztraja, da uradno še ni prišlo do nobene ponudbe, s prihodnostjo svojega varovanca pa naj bi se začel aktivno ukvarjati v prihodnjih dneh.

"Nobena ponudba še ni bila dana, interes obstaja, vendar dlje od tu še nismo prišli. S tem se bom začel ukvarjati prihodnji teden. Poleg Chelseaja se zanj zanimajo še štiri druge angleške ekipe. Porto je velik klub z odlično infrastrukturo in visokim statusom v Evropi. Težava je v portugalski ligi. Hulk je s Portom osvojil vse zaren Lige prvakov. Sanja o zmagi, da si bo lahko ustvaril ime v državni reprezentanci. Če hoče to doseči, mora prestopiti v bolj konkurenčno ligo," je povedal Fonseca.

Čeprav je razumljivo, da si v Portu ne želijo odhoda tako pomembnega igralca, pa Fonseca verjame, da Hulku prestopa ne bodo preprečili, še posebej zato, ker je sam izrazil željo za odhod.

"Seveda ga ne bodo kar tako izpustili iz rok, njegova odškodnina znaša sto milijonov evrov, toda na koncu bo prevladalo to, kar si igralec želi. To je odbor Porta zatrdil sam. Odvisno je od igralca in tistih, ki ga želijo kupiti. Ne bo lahko. Pogajali se bomo, a Porto trdi, da ga ne bo prodal pod sto milijoni evrov," je dodal Fonseca.

Komentarjev 1
  • bojovi 18:36 24.maj 2012.

    Kdo? City. Kdo drug bi bil tako neumen plačati tako ceno za igralca.