Šport > Nogomet
10 ogledov

Kdo bo mister Euro 2008?

Kdo je najbolj srčkan, čeden in simpatičen nogometaš letošnjega evropskega prven Žurnal24 main
Pred vami je naš izbor desetih najlepših nogometašev letošnjega evropskega prvenstva. Kdo je za vas najbolj srčkan, čeden in simpatičen? Izberite in se potegujte za lepe nagrade.
 

Mister Euro 2008

Tukaj lahko izberete najlepšega nogometaša Eura 2008!

Da nogomet spremljajo tudi dekleta, so krivi fantje, ki tekajo in se potijo na zelenicah širom sveta. Evropsko nogometno prvenstvo pri tem ni izjema. Četudi imate svojega "izbranca", smo na spletnem portalu zurnal24.si izbrali deset igralcev in jih uvrstili med kandidate za najlepšega nogometaša Eura 2008. Zmagovalca boste določili vi. Med to lepo druščino boste našli portugalskega lomilca src Cristiana Ronalda, švedskega manekena Fredrika Ljungberga, morda vas najbolj pritegne italijanski lepotec Luca Toni ali pa Avstrijec z zanimivim priimkom Jürgen Macho. Hrvaške barve brani Niko Kranjčar, češke Milan Baroš, medtem ko grške ljubiteljice nogometa bržkone prisegajo na Giorgosa Samarasa. Kaj pa vi? Izberite najlepšega nogometaša letošnjega evropskega prvenstva in se potegujte za lepe nagrade. Vse do 27. junija ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.