Šport > Nogomet
1 ogledov

Kdo bo najboljši Nostradamus?

Tole je seznam sodelujočih pri Žurnalovem napovedovanju. Žurnal24 main
Na Žurnalu smo se odločili, da preverimo, kdo od 16 znanih Slovencev in Slovenk se najbolj spozna na nogomet, oziroma kdo bo imel najbolj srečno roko pri napovedovanju rezultatov.

Vsako veliko športno tekmovanje ni privlačno le zaradi odličnih tekem, rekordov, športnikov z izklesanimi telesi, ampak tudi zaradi stav. In nič drugače ni niti pred evropskim nogometnim prvenstvom, ki se danes začne v Avstriji in Švici. Na Žurnalu smo se zato odločili, da preverimo, kdo od 16 znanih Slovencev in Slovenk se najbolj spozna na nogomet, oziroma kdo bo imel najbolj srečno roko pri napovedovanju rezultatov.

Maksimalno pet točk
V nagradni igri bodo sodelovali štirje politiki, gospodarstveniki, športniki in estradniki. Razdelili smo jih v štiri skupine, prav toliko kolikor jih je na EP. Tekmovalci v skupini A bodo napovedovali rezultate tekem v skupini A, tisti iz skupine B izide v tej skupini in tako naprej. Tekmovalec bo lahko za eno tekmo prejel največ pet točk. Če bo zadel le tip, to pomeni, da bo pravilno stavil na zmago, neodločen izid ali poraz, bo dobil dve točki. Če bo pravilno zadel še rezultat tekme, pa se bo veselil dodatnih treh točk. V prvem delu tekmovanja lahko torej zbere največ 30 točk. S takšnim seštevkom točk bi se zagotovo uvrstil v četrtfinale. V tem bosta nastopila najboljša dva iz posamezne skupine. Tako kot na EP bi se potem v četrtfinalu pomerili najboljši iz skupine A z drugim najboljšim v skupini B in drugi najuspešnejši iz skupine A z najuspešnejšim v skupini B. Zmagovalci četrtfinalnih parov se bodo uvrstili v polfinale, najboljša pa potem v finale. Zmagovalec bo prejel praktično nagrado. Več o pravilih si lahko preberete na spletni strani www.zurnal24.si.

Tole so napovedi znanih Slovencev za ta konec tedna. © Sportnet

 
Vsi za Portugalsko
Po prvem krogu stav v skupini A so vsi tekmovalci zanesljivo stavili na zmago Portugalske proti Turčiji, trije pa so prepričani, da bo na današnji otvoritveni tekmi Češka premagala Švico. Le glasbenik Gušti je stavil na neodločen izid. Podobno je tudi s stavami v skupini B, kjer so, zanimivo, kar trije stavili, da bo Hrvaška v nedeljo z 2:0 odpravila Avstrijo. Samo Aleksander Svetelšek , generalni direktor skupine Tuš, meni, da bodo drugi gostitelji iztržili neodločen rezultat. Prav tako so trije stavili na zmago Nemčije proti Poljski.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.