Šport > Nogomet
52 ogledov

Kdo je sprovociral Messija?

lionel messi Profimedias
Lionel Messi naj bi se po tekmi z Manchester Cityjem v tunelu zapletel v prepir s Fernandinhom. Brazilski reprezentant navedbe zanika.

Poročali smo, da je po koncu obračuna Lige prvakov med Barcelono in Manchester Cityjem prišlo do neljubih scen v tunelu stadiona Etihad. Lionel Messi naj bi se sporekel z nogometašem angleškega kluba.

''Bedak, pri sem in pokaži svoj obraz,'' naj bi na provokacijo nasprotne ekipe reagiral zvezdnik Barcelone, ki ga je pravočasno pomiril reprezentančni kolega Sergio Agüero.
Kasneje so na dan prišle nove informacije o tem, kdo naj bi bil glavni krivec za izbruh argentinskega zvezdnika. Brazilski časnik Globoesporte je poročal, da naj bi šlo za Fernandinha.

Brazilski vezist je po tekmi žalil Messija in izzval burno reakcijo. ''Nič se ni zgodilo,'' je situacijo miril Agüero.

''Nisem slišal prav dobro, kaj je bilo. Videl sem, da je Messi jezen, vendar mi ni ničesar rekel. Kasneje sva se pogovarjala o drugih rečeh,'' je pojasnil napadalec Manchester Cityja.

Fernandinho je namigovanja o prepiru z Messijem, s katerim se bosta kmalu pomerila tudi na kvalifikacijski tekmi za nastop na SP 2018 med Brazilijo in Argentino, odločno zanikal.

''Ne vem, od kod so prišle govorice, da sem provociral Messija. Potrdim lahko, da novica ni le lažna, ampak tudi absurdna. Po tekmi nisem imel stika z nobenim nogometašem Barcelone in člani njihove tehnične ekipe. Provokacija ne odraža mojega značaja, saj ne glede na nasprotnika verjamem v spoštovanje tako na kot izven igrišča,'' je sporočil Brazilec.

Po poročanju španske La Sexte TV je incident zakuhal Mikel Arteta, pomočnik Pepa Guardiola. ''Koga pa čakaš? Pojdi v garderobo, tepec,'' naj bi Argentincu zabrusila Pepova desna roka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.