Šport > Nogomet
22 ogledov

Keira Knightley: Televizijo imam le zaradi nogometa

Keira Knightley filmska premiera film A Dangerous Method London EPA
Mična Keira Knightley, zvezdnica filmov Pirati s Karibov in Zadeni kot Beckham, je v pogovoru za revijo Stella razkrila svojo ljubezen do nogometa ... in Garyja Nevilla.

Kot prava Angležinja je tudi 28-letna Keira Knightley velika ljubiteljica nogometa. Srce ji bije za londonski West Ham United, a zna pohvaliti tudi nasprotnike. Knightleyjeva se je pridružila številnim pohvalam Garyju Nevillu, strokovnemu sodelavcu televizije Sky Sports, ki jih upokojeni kapetan Manchester Uniteda dobiva vse od začetka svoje televizijske kariere.

"Neville je jeb**o neverjeten. Absolutno jeb**o neverjeten. Njegovi komentarji ... No, neverjeten je. Neverjeten," je v pogovoru za Stello, revijo Sunday Telegrapha, dejala zvezdnica filma Zadeni kot Beckham (Bend It Like Beckham), v katerem je leta 2002 igrala nadobudno nogometašico. Ko so ji namignili, da je v Nevilla, čigar obraz so navijači večkrat primerjali s podgano, zaljubljena, je odvrnila, da to ni res.

Televizijo ima zaradi nogometa

"Ne! Nogomet je v bistvu razlog, zaradi katerega imam televizor. Prej ga nisem imela, ker nisem vedela, kje bom, zato ni bilo smiselno. Nato so mi 'težili' ljudje za TV-naročnino. Jaz sem jim govorila: 'Nimam jeb**e naročnine, ker nimam televizije. Prosim, pridite in poglejte, da je nimam!' A zdaj jo imam, ker je bilo že smešno gledati nogomet na prenosniku," je dodala.

Na izliv ljubezni svoje gotovo najlepše navijačice se je Neville že odzval prek Twitterja. "Haha! #benditlikeneville," je zapisal nekdanji angleški reprezentančni branilec.

Keira Knightley v svoji najbolj nogometni vlogi – Beckham sicer prihaja prav iz vzhodnega Londona, kjer domuje Keirin West Ham: 

Ena izmed številnih taktičnih analiz Garyja Nevilla v studiu Sky Sports, s katerimi se je nemudoma prebil med najbolj priljubljene televizijske osebnosti na Otoku:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.