Šport > Nogomet
90 ogledov

Kek bo še dolgo na Reki

Matjaž Kek Rijeka Profimedias
Slovenski trener Matjaž Kek se je navijačem Rijeke še bolj priljubil z dolgoročno pogodbo.

Pri Rijeki so danes tudi uradno potrdili novo sodelovanje s slovenskim trenerjem Matjažem Kekom, ki je klub popeljal do zgodovinskega prvega naslova, izbrance pa je v minuli sezoni popeljal tudi do pokalne lovorike.

Kek je podpisal pogodbo za tri leta, ima pa tudi opcijo, da sodelovanje podaljša še za dve leti. Tvorec največjih uspehov v zgodovini kluba s Kvarnerja tako na svojem delovnem mestu ostaja do leta 2020, možnost pa ima tudi za podaljšanje do leta 2022. Kek je sicer že trener, ki se je najdlje zadržal na klopi reškega prvoligaša.

"Sem eden najsrečnejših ljudi,saj sem imel priložnost, da sem bil v klubu, ko so se uresničile sanje generacij navijačev . Po toliko letih ni treba ponavljati, da bom dal vse od sebe. Vsak dan se moramo potrjevati. Rijeka gre po svoji poti, zadovoljen sem s tem, kaj smo doslej naredili. čas bo pokazal, ali sem si zaslužil novo pogodbo," je po podpisu novega sodelovanja dejal nekdanji slovenski selektor.

Rijeka bo pot proti ligi prvakov začela prihodnji teden, ko se bo v drugem predkrogu kvalifikacij pomerila z zmagovalcem obračuna med valižanskim New Saints in gibraltarsko Europo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.