Šport > Nogomet
25 ogledov

Kek in Djuranović ambasadorja

Slovenski selektor Matjaž Kek (na sliki) in Dejan Djuranovič sta glavna ambasado Žurnal24 main
Samo še danes (v torek) se lahko prijavite na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!". Ambasadorja omenjene akcije sta postala Matjaž Kek in Dejan Djuranović.

Prijave na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!", ki se bo odvila na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, se iztečejo danes (v torek), že zdaj pa sta znani imeni obeh ambasadorjev, ki bosta pospremila 12. igralca enega oziroma drugega kluba. Pri Mariboru bo imel to vlogo Matjaž Kek, selektor slovenske reprezentance, pri Domžalah pa Dejan Djuranović, eden najbolj trofejnih slovenskih nogometašev.

Odziv na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni pokal Hervis tudi ti!", kjer bo po en navijač Maribora in Domžal povsem od blizu spremljal dogajanje pred tekmo, med tekmo sedel na klopi za rezervne igralce, po tekmi pa dvignil pokal ali prejel priznanje za finalista, je izjemen, saj se je doslej prijavilo skorajda 500 privržencev mariborskega oziroma domžalskega kluba, ki si želijo doživeti nepozabno izkušnjo.

Da bo izkušnja zares edinstvena, bosta poskrbela tudi ambasadorja akcije oziroma enega in drugega kluba, ki bosta na dan finalne tekme (8. maj) predstavljala vez med klubom in 12. igralcem, imela vlogo mentorja, srečnemu izžrebancu ali izžrebanki pa na štiri oči pobliže predstavila dogajanje pred tako pomembno tekmo, kot je finale pokala. In v to ne gre dvomiti, saj bosta ambasadorja resnični legendi slovenskega nogometa! Pri Mariboru bo imel vlogo ambasadorja nihče drug kot Matjaž Kek, nekdanji uspešni igralec in trener vijoličastih ter sedanji selektor slovenske reprezentance, pri Domžalah pa Dejan Djuranovič, ki je osvojil številne lovorike, vlogo kapetana pa opravljal tako v Domžalah kot tudi Mariboru, s katerim je med drugim nastopal tudi v Ligi prvakov v nepozabni sezoni 1999/2000.

Veselijo me velik odziv akcije, ki vsekakor pripomore k popularizaciji slovenskega nogometa. V zadovoljstvo mi je, da bom srečnežu ali srečnici v pomoč in imel vlogo mentorja.
Dejan Djuranović

"Velika čast je biti v vlogi ambasadorja kluba, v katerem sem končal igralsko kariero. Akcija je dobro zastavljena, način približevanja gledalcev finalistom pokala pa zelo spodbuden. Nogomet se igra za gledalce in tisti, ki bo imel možnost pobliže spoznati ekipo, bo odhajal s finala v Ljudskem vrtu z močnejšimi vtisi. Še posebej, če bo njegova ekipa zmagala," je povedal Matjaž Kek, ki je povabilo k sodelovanju sprejel brez pomislekov, kljub temu, da ima s pripravami na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki izredno natrpan urnik. Nad akcijo je navdušen tudi domžalski ambasador Dejan Djuranovič. "Veselijo me velik odziv akcije, ki vsekakor pripomore k popularizaciji slovenskega nogometa. V zadovoljstvo mi je, da bom srečnežu ali srečnici v pomoč in imel vlogo mentorja."

 

Kot rečeno, na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!" se je mogoče prijaviti le še danes (v torek), in sicer preko uradnega spletnega mesta Hervis pokal Slovenije www.hervispokalslovenije.si (neposredno se je mogoče prijaviti TUKAJ). Med prispelimi prijavami bosta izžrebana po en srečnež oziroma srečnica vsakega kluba, ki bosta tako postala 12. igralec NK Maribora in NK Domžal na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, ki se bo v Ljudskem vrtu zgodila v soboto, 8. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.