Šport > Nogomet
24 ogledov

Kek na 200. tekmi podaljšal izjemen niz

matjaž kek Youtube
Slovenski trener Matjaž Kek je na 200. tekmi na klopi Rijeke užival ob zmagi svojih varovancev.

Rijeka je v 28. krogu 1. HNL premagala Split (2:0) in se zagrebškemu Dinamu spet oddaljila na štiri točke razlike. Na tekmi je zavidljiv jubilej obeležil slovenski trener Matjaž Kek, ki je Rečane vodil že na svoji 200. tekmi.

''Čestitke igralcem za zmago in hvala navijačem za podporo. Vesele velikonočne praznike vsem, še posebej tistim, ki Rijeko nosijo v svojem srcu,'' je za klubsko spletno stran povedal nekdanji slovenski selektor.

''Vedeli smo, da je Splth organizirana ekipa. Ko smo enkrat odklenili njihovo obrambo, je postalo lažje. V določenih trenutkih je bila žoga prepočasna, nismo prepoznali priložnosti, kdaj lahko krenemo v globino in tvegamo. To postajaje drugačne tekme kot na začetku prvenstva,'' je dodal Kek.

Rijeka ima po 28. odigranih tekmah na računu 22 zmag, šest remijev in nobenega poraza. V naslednjem krogu jo čaka Istra 1961. Do konca prvenstva je še osem krogov. Če bodo Rečani zdržali na vrhu, bodo osvojili prvi naslov državnega prvaka v zgodovini kluba.

 

Slovenski trener Matjaž Kek je na 200. tekmi na klopi Rijeke užival ob zmagi svojih varovancev.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.