Šport > Nogomet
20 ogledov

Kek: Ne bom si zatiskal oči

matjaž kek EPA
"V življenju še nikoli nisem in tudi ne bom kimal, oziroma si zatiskal oči pred nečim, kar škoduje delu in renomeju kluba," je odločen Matjaž Kek

Minuli teden je Matjaž Kek z odločnimi protesti zaradi spornih sodniških odločitev ob porazu Rijeke na gostovanju pri zagrebški Lokomotivi precej razburkal hrvaško nogometno sceno in si prislužil celo denarno kazen s strani disciplinskega sodnika prvoligaškega tekmovanja. Po nekaj dneh se je prah malce polegel, svojemu trenerju pa so podporo pa so s posebnim transparentom ob nedeljski zmagi proti Zadru (4:0) izkazali tudi najbolj goreči navijači kluba s Kantride.

"V življenju še nikoli nisem in tudi ne bom kimal, oziroma si zatiskal oči pred nečim, kar škoduje delu in renomeju kluba. Opozoril sem na določene stvari. Mogoče sem to naredil na preveč intenziven način, zato sem se naslednji dan opravičil ljudem iz Lokomotive. Na naših zadnjih tekmah so se dogajale čudne stvari in bilo je kar nekaj odločitev v našo škodo. Povsem razumljivo je, da po vsem skupaj, pride do takšne reakcije. Pri tem ni bilo nič zlonamernega, vsi skupaj pa so dobili dober odgovor že na tekmi proti Zadru," je dogodke v zadnjem tednu opisal 53-letni Mariborčan, ki v največjem mestu na Kvarnerju še vedno uživa popolno podporo.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.