Šport > Nogomet
95 ogledov

Kek nima več možnosti

matjaž kek Profimedias
Dinamo Zagreb si je v 34. krogu hrvaške 1. HNL zagotovil 11. zaporedni naslov državnega prvaka, potem ko je Rijeka remizirala s Splitom.

Zagrebški Dinami je sinoči 11. po vrsti postal hrvaški nogometni prvak, saj je Rijeka nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka remizirala z RNK Splitom (0:0). Do konca hrvaškega prvenstva sta še dve tekmi, Dinamo ima pred Rijeko šest točk prednosti, a boljšo medsebojno statistiko.

Dinamo Zagreb, katerega član je slovenski reprezentant Petar Stojanović, je od leta 1991 osvojil 18 hrvaških naslovov in 13 pokalnih.

''Čestitke vsem navijačem Dinama, celotni ekipi in mojim kolegom. Vsi smo presrečni, da smo osvojili novi, neverjetni 11. zaporedni naslov prvaka. Večkrat sem povedal, da je bila to težka sezona, a trud se je naposled poplačal in dobili smo potrditev, da smo najboljši,'' je povedal trener Zoran Mamić.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:15 02.maj 2016.

    Zakaj takšen naslov , saj po prodaji dveh golgeterjev Reke , nobeden ni pričakoval od Keka naslova, ampak je bila velika želja že 2. mesto, kar je tudi osvojeno !