Šport > Nogomet
13 ogledov

Kek po vročem derbiju miril strasti

Matjaž Kek Rijeka Feyenoord Evropska liga Reševalni pas/Twitter
"Zelo poceni smo prejeli dva zadetka, obenem pa smo slabo parirali Dinamu v zvezni vrsti," je po remiju v derbiju na Kantridi (2:2) dejal Matjaž Kek.

"Ko daš gol v 94. minuti, moraš biti zadovoljen," je za uvod v tiskovno konferenco po koncu dvoboja proti Dinamu dejal Matjaž Kek, ki ni bil zadovoljen z igro svojih nogometašev: "Zelo poceni smo prejeli oba zadetka, obenem pa smo slabo parirali Dinamu v zvezni vrsti. V napadalnih akcijah smo bili premalo pogumni, a smo z dobro reakcijo po menjavah dokazali, da se ne mislimo predati. Pritisnili smo proti vratom Dinama in prišli do strela, ki nam je prinesel točko."

Domači navijači so bili izjemno jezni zaradi spornih sodniških odločitev. Predsednika krovne nogometne organizacije Davorja Šukerja so že med tekmo zmerjali z žaljivkami, po koncu tekme pa so bučno negodovali na ploščadi pred glavno tribuno. Zaradi sojenja je bil jezen tudi gostujoči strateg Zoran Mamić, medtem ko je Kek v svojem slogu mirno pokomentiral sporne trenutke.

"Sodnik je delal napake v škodo obeh moštev. Morda bi lahko dosodil enajstmetrovko v našo korist. Preveč se govori o sodnikih, a je to tudi razumljivo, saj ti lahko njihove napačne odločitve pokvarijo ves vložen trud. Nikakor pa niso bile vse sporne odločitve v škodo Dinama," je zaključil Kek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.