Šport > Nogomet
10 ogledov

Kek poklical Bačinovića

Armin Bacinovic Maribor
1/8
Žurnal24 main
Zaradi poškodbe Dareta Vršiča je bil selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek prisliljen poklicati novega igralca. Izbral je Armina Bačinovića, mladega Mariborčana.

Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo ob 20.45 v Mariboru proti San Marinu igrala sedmo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2010. Selektor Matjaž Kek ima tudi v teh pripravah kar nekaj težav s poškodbami svojih izbrancev. Danes so iz slovenskega tabora tako sporočili, da bo poškodovanega Dareta Vršiča menjal Armin Bačinović. Selektor Kek je že pred tem zaradi težav s poškodbo Milivoja Novakovića in odsotnosti kaznovanega Zlatka Dedića moral poklicati mlada napadalca Tima Matavža in Etiena Velikonjo, v obrambi pa bo skušal pomagati Bačinovićev soigralec iz Maribora, tudi novinec v članski vrsti, Elvedin Džinić.

Sicer pa Slovenci proti skromnemu San Marinu, ki je šele 203. na lestvici FIFA, obvezno potrebujejo tri točke. Slovenija je namreč po šestih odigranih tekmah na petem mestu v skupini 3. Zbrala je osem točk, toliko kot Češka. Dve več ima Poljska, pet točk več in tekmo več ima Severna Irska, vodi pa Slovaška, ki je na šestih tekmah osvojila 15 točk. Do konca ciklusa bo Slovenija igrala še proti Poljski doma (9. septembra) ter proti Slovaški (10. oktobra) in San Marinu (14. oktobra) v gosteh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.