Šport > Nogomet
16 ogledov

Kek (še) ne odhaja

Žurnal24 main
Slovenski selektor Matjaž Kek je vroče ime na trenerski tržnici. A informacija, ki se je pojavila včeraj, da si ga na vso moč želijo v slovitem savdskem klubu Al Ittihad, ne drži.

Al Ittihad trenerja že ima. Vsaj tako nam je zatrdil novinar Mohammed Al Kinani, ki velja za največjega poznavalca nogometa v Savdski Arabiji.

"Al-Ittihad je pred enim mesecem podpisal pogodbo s Portugalcem Manuelom Joséjem. Res je sicer, da je klub pred kratkim dobil novega predsednika, a nisem slišal niti besedice o tem, da bi iskal novega trenerja," je dejal Al Kinani in dodal: "Morda bi Kek lahko bil v pogovoru z Al Ittihadovim mestnim tekmecem Al Ahlijem, a kolikor vem, so tam že dogovorjeni z Norvežanom Trondom Solliedom. Ta bo pogodbo podpisal na pripravah v Avstriji v naslednjih dneh, prejel pa bo približno 1,3 milijona ameriških dolarjev."

Al Ittihad je najstarejši klub v državi, v zadnji sezoni je osvojil drugo mesto, zanj pa je pred časom igral tudi Mile Ačimović.

Kek ne komentira
"Ničesar ne komentiram, na dopustu sem," je v četrtek o govoricah dejal Kek, enako skopi pa so bili tudi na Nogometni zvezi Slovenije (NZS). "O tem ne vemo nič in tudi ne bomo nič komentirali, dokler ne bo znanega kaj več," je dejal generalni sekretar NZS Aleš Zavrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.