Šport > Nogomet
14 ogledov

Keka doletela kazen

Matjaž Kek Feyenoord Rijeka EPA
Sporna tekma med Lokomotivo in Rijeko v Zagrebu je dobila epilog. Matjaž Kek bo moral plačati kazen v višini 5000 kun oziroma malce več kot 650 evrov.

Matjaž Kek je po tekmi besnel zaradi sodniških odločitev, sporekel naj bi se tudi s predstavniki Lokomotive. Trener slednje, Tomislav Ivković, ga je dva dni kasneje verbalno napadel in dejal, da naj Kek odide iz Hrvaške, če mu kaj ni pogodu. Štajerec mu ni ostal dolžan, vendar je nato dejal, da je zgodba zanj zaključena.

V ponedeljek je disciplinski sodnik MAXtv Prve lige (HNL) Krešimir Vlajčević obelodanil kazni za prejšnje kolo, ko je bila odigrana tudi sporna tekma med Lokomotivo in Rijeko. Kek in predstavnik kluba s Kantride, Rade Lepojević, sta dobila denarno kazen.

Kek bo moral odšteti 5000 kun oziroma malce več kot 650 evrov, Lepojević pa 2000 kun oziroma malce več kot 260 evrov. Slovenski trener je kazen dobil zaradi izključitve, ki si jo je prislužil zaradi zapuščanja tehničnega prostora in žaljenja. Sankcioniran je bil tudi zaradi neprimernega obnašanja in izjav po tekmi.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.