Šport > Nogomet
12 ogledov

Kenny ne pomaga: nov poraz Redsov!

D. J. Campbell Pepe Reina gol zadetek strel
1/12
Reuters
Na zaostali tekmi angleškega prvenstva je Blackpool doma premagal bližnje sosede Liverpool (2:1). Redsi so sicer povedli z golom Fernanda Torresa, nato pa so povsem razpadli.

Kenny Dalglish po "mesijanski" vrnitvi na klop Liverpoola še ni rešil potapljajoče se rdeče barke. Boleč poraz v pokalu FA proti Manchestru Unitedu je zdaj poslabšal še poraz na zaostali tekmi prvenstva, kjer so Redsi izgubili proti palčku iz soseščine Blackpoolu. Vsaj ena pozitivna novica iz rdečega tabora: prvič je na klopi sedel Steve Clarke, nekdanja desna roka Joséja Mourinha, s katerim sta pri Chelseaju sestavila eno najboljših obramb zadnjih let.

Dalglish se je medtem v zadnjih dneh zavzemal predvsem za to, da iz strelskega sna prebudi Fernanda Torresa, in po nekaj minutah se je zdelo, da mu je uspelo prav to. Torres je namreč iz nemogočega položaja zabil fantastičen gol in spomnil na "nekega drugega Fernanda", toda od tedaj naprej so gostje igrali vse slabše in slabše. Tudi prednost ni trajala dolgo, saj je Gary Taylor-Fletcher izenačil že po manj kot desetih minutah, oranžni pa so prek D. J. Campbella na koncu odnesli vse tri točke. Absolutni hit prvenstva je zdaj z dvema tekmama manj na neverjetnem devetem mestu v ligi!

Lestvica:
1. Man. Utd. 44 točk (-2)

2. Man. City 42
3. Arsenal 40 (-1)
4. Tottenham 36 (-1)
5. Chelsea 35 (-1)
...
9. Blackpool 28 (-2)
13. Liverpool 25 (-1)
...
18. Aston Villa 21 (-1)
19. Wigan 21 (-1)
20. West Ham 20

Angleška liga, zaostala tekma:

Blackpool : Liverpool 2:1 (1:1)
Taylor-Fletcher (12), Campbell (69); Torres (3)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.