Šport > Nogomet
20 ogledov

Kleptoman De Gea? Ukradel krofe!

David De Gea, Manchester United Reuters
Očitno mladi vratar Manchester Uniteda David de Gea še nima dovolj velike plače pri angleških prvakih, saj so ga v supermarketu Tesco ujeli, ko je poskušal ukrasti krofe.

David de Gea, ki se je pred letošnjo sezono iz Atletico Madrida na Old Trafford preselil za 20 milijonov evrov, je v supermarket v Manchestru vstopil še z dvema prijateljema. Trojica si je zaželela slastnih krofov, ki pa jih očitno niso imeli namena plačati, saj so se proti izhodu napotili brez obveznega postanka na blagajni. No, njihove namere pa niso spregledale varnostne kamere, ki so posnele to avanturo. Vse skupaj je seveda videl tudi varnostnik, ki je hitro ustavil trojico in jo odpeljal v poseben prostor. Iz Tesca sicer niso želeli potrditi, da je bil med "tatovi" tudi De Gea. "Naša varnostna ekipa se je pogovorila z njimi in problem je rešen," je za The Sun dejal tiskovni predstavnik Tesca. The Sun še piše, da iz Tesca niso klicali policije, ter da proti nogometašu in njegovima prijateljema ne bodo vložili tožbe. Tesco ima sicer pravilo, da vsakomur, ki je ujet pri kraji, za tri mesece prepovejo vstop v njihove trgovine. Če se bodo tega ukrepa poslužili tudi pri De Gei, še ni znano. Prav tako pa ni znano, čemu se je igralec, ki na teden zasluži okoli 70 tisoč funtov (!), spravil v sila neugodno situacijo zaradi krofov, ki stanejo pičlih 1,19 funta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.