Šport > Nogomet
22 ogledov

Klofute v slačilnici

Nogometaši Olimpije v tej sezoni preživljajo težke čase. Po petih tekmah so še n Žurnal24 main
Pri Olimpiji so si v ponedeljek kot po tekočem traku sledili odhodi iz kluba, po porazu proti Kopru pa je zavrelo tudi med nogometaši.
Odšel še Ošlaj
V ponedeljek je poleg trenerja in športnega direktorja svojo pot pri Olimpiji sklenil tudi branilec Damjan Ošlaj. Po poletnem prihodu iz lendavske Nafte je Prekmurec za zmaje odigral le pet tekem. Ošlaj bo tako sredin 34. rojstni dan praznoval kot prost igralec.

Napetost med nogometaši Olimpije je v ponedeljek dosegla vrhunec, saj naj bi ob povišanih tonih v slačilnici po tekmi s Koprom celo fizično obračunavali.

"S tem ni nič narobe"
V klubu o incidentu molčijo, v ponedeljek pa sta odstopne izjave podala trener Safet Hadžić in športni direktor Simon Sešlar. Ta je takole pojasnil domnevni pretep med igralci: "Kar se dogaja v slačilnici, tam tudi ostane. Tudi če se to zgodi, ni nič narobe, mogoče je celo prav. To se rešuje znotraj ekipe," je povedal že bivši glavni kadrovik zmajev.

"Osebna odločitev"
Hadžić je bil pri pojasnjevanju razlogov svojega odhoda iz kluba še krajši. "To je moja osebna odločitev. Klubu bom šel toliko na roko, da bom pomagal, dokler ne najdejo novega trenerja," nam je v ponedeljek zaupal 42-letni Ljubljančan, ki ni želel pojasnjevati odziva predsednika kluba Izeta Rastoderja ob odstopu s funkcije trenerja. "Od odločitve ne odstopam. Kako so jo sprejeli v klubu, pozitivno ali negativno, pa ne vem," je dejal.

Kar se dogaja v slačilnici, tam tudi ostane. Tudi če se to zgodi, ni nič narobe, mogoče je celo prav.
Simon Sešlar

Navijači razočarani
Z izjavo za javnost pa se je v ponedeljek oglasila tudi navijaška skupina Green Dragons. Po žaljivem skandiranju na račun Rastoderja na nedeljski tekmi in pozivanju uprave kluba k odstopu sporočajo: "Peša tako v športnem kot v organizacijskem delu. Ni vse v instant rezultatu ali preprodaji igralcev. Navijači želimo klub z vizijo. V peti ligi smo vedeli, kaj hočemo in kako to doseči. Takrat smo dihali z upravo in igralci kot eno. Danes na žalost ni več tako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.