Šport > Nogomet
17 ogledov

Klopp: Ibrahimović ni mislil resno

zlatan ibrahimović EPA
Trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp je prepričan, da je ponudba Zlatana Ibrahimovića velik kompliment za nemškega prvoligaša.

Televizijske kamere so na podelitvi zlate žoge ujele šaljiv pogovor med napadalcem PSG Zlatanom Ibrahimovićem in trenerjem Borussie Dortmund Jürgenom Kloppom. Švedski reprezentant, ki ima s pariškim klubom sklenjeno pogodbo do leta 2016, je dejal, da bi v Dortmund prišel zastonj.

Pogovor med obema nogometnima veljakoma je postal prava senzacija na spletnem portalu YouTube, kjer si ga je v dveh dneh ogledalo 1,2 milijona uporabnikov.

Ibra vs. Pep, drugi del?

Borussio bo po koncu sezone zapustil napadalec Robert Lewandowski, ki se seli v Bayern München, Ibra pa bi s selitvijo v Nemčijo obnovil rivalstvo s Pepom Guardiolo, s katerim sta se prepirala v Barceloni. ''Zlatan zagotovo ni mislil resno,'' je za nemški dnevnik Die Welt povedal Klopp. ''S pohvalami na račun našega dela pa je bil stoodstotno iskren. In to se mi zdi lepo,'' je dodal nemški trener.

Borussii v domačem prvenstvu ne gre vse po načrtu, saj je trenutno šele na četrtem mestu, bolje pa ji kaže v Ligi prvakov, kjer je v skupinskem delu zasedla prvo mesto v skupini F. ''Res je, da imata ekipa in vodstvo zelo dobre odnose,'' je formulo za uspeh razkril Klopp in dodal, da je po svetu ogromno nogometašev, ki si želijo postati del njihovega kolektiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.