Šport > Nogomet
31 ogledov

Klopp jih menja kot spodnjice

jurgen klopp porsche Profimedias
Nemški strateg se vse od prihoda v Liverpool naokrog prevaža z jeklenimi konjički prestižnih avtomobilskih znamk. In to vsak dan z drugim.

Jürgen Klopp se privaja na življenje v rojstnem kraju britanske skupine The Beatles, kjer bo nadaljeval svojo trenersko pot, potem ko je angleški velikan prekinil sodelovanje z Brendanom Rodgersom.

jurgen klopp audi | Avtor: Profimedias Profimedias
Klopp, ki z družino še vedno biva v hotelu, naj bi se med drugim zanimal za 1,2 milijona funtov vredno luksuzno stanovanje na območju Sefton Parka, v katerem je prej živel predčasno odslovljeni severnoirski strateg.

Nekdanji trener Borussie iz Dortmunda se po ulicah novega domačega okolja prevaža v različnih avtomobilih prestižnih znamk, kar je vzbudilo zanimanje navijačev in medijev. Na podpis pogodbe se je pripeljal z Mercedesom, na prvi trening ekipe, ki je zaradi reprezentančne akcije precej okrnjena, pa z Audijem

jurgen klopp mercedes | Avtor: Profimedias Profimedias
Naslednji dan so ga fotografi ujeli pri vožnji s Porschejem, v sredo zvečer pa se je s treninga odpeljal v avtomobilu znamke Vauxhall Insignia.

Klopp je z Liverpoolom podpisal triletno pogodbo, s katero bo na sezono bogatejši za slabih 10 milijonov evrov. Prva tekma na trenerskem stolčku angleškega kluba ga čaka v soboto, ko bo na White Hart Laneu v Londonu na sporedu premierligaški obračun s Tottenhamom. Redsi se po osmih odigranih krogih nahajajo na 10. mestu ligaške lestvice; trenutni izkupiček pa znaša tri zmage, dva poraza in tri remije.

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 17:00 15.oktober 2015.

    Zakaj to sploh pišete ? Predlagam, da začente z rubriko "bogatuni". Pod rubriko bogatuni, pišite, rišite, dajte gor slikce in še kaj. To je to. Najbrž vsi vemo, da obstaja na tej kugli kar nekaj nesramno premožnih bogatunov. In če ...prikaži več ste frajerji jih zasledujte in slikajte. Pa dajte gor vse mogoče. Mogoče pa koga tudi to zanima. Smešno je pa to v stilu "poglejte tega, s kakšnim avtom se fura". To je brez veze. Lahko jih kupi 10. Tukaj ni nobene dodane vrednosti v tem članku. Vsi to že vemo. Ne vemo, da je g. Lord, ki se vozi z "x" vozilom, ampak, vemo pa da taki Lordi obstajajo.

  • Xerxes 14:41 15.oktober 2015.

    jooooj članek. vsakič ga nekdo pripelje. in?